【🧧大掃除高效好幫手💪-Amway Home家居清潔用品】
下星期二就係年廿八,話咁快又到咗每一年大掃除洗邋遢嘅時候喇!呢一年在家抗疫,留喺屋企嘅時間都比以往長,一日三餐都幾乎在家自煮,頻繁的日常在家活動令灰塵、污垢及油煙更易積聚。

趁著新年大掃除來一次全面徹底清潔家中每個角落,從客廳、廚房到浴室,在乾淨明亮嘅家居與家人一同迎接牛年嘅到來!

大掃除省時省力好推介🧽🕐:
L.O.C.™️ 多用途濃縮清潔劑:一枝可以清潔唔同可水洗材質嘅表面,地板、磁磚、櫥櫃、可水洗牆壁或門把等,都可以放心擦拭去污,不會傷害材質表面😎。

L.O.C.™️廚房清潔劑:清潔後毋須過水,省時簡便,輕鬆溶解廚房頑固油漬,潔淨明亮✨。

L.O.C.™️浴室清潔劑:專門針對清潔浴室偏鹼性污垢,肥皂🧼、沐浴露🧴等污漬一抹去清,且通過皮膚醫學測試的溫和配方,溫和不傷手👏。

L.O.C.™️玻璃亮潔劑:窗戶上的灰塵及髒汙輕易清除,輕拭擦乾即可回復亮透閃令令的玻璃✨,不留水漬髒痕及有害物質。

立即選購Amway Home家居清潔用品,助你高效大掃除,準備迎接新一年蒞臨啦! https://bit.ly/3pG9rVY

#Awmay #AmwayHomeLiving #年廿八洗邋遢 # LOC浴室清潔劑 #LOC浴室清潔劑 #LOC玻璃亮潔劑 #大掃除好幫手 #高效清潔 #溫和配方 #更安心


內容來源:


https://www.facebook.com/894294837314676/posts/3706023772808421/
我要分享文章
或複製以下連結進行分享
此功能僅為 直銷商使用
我要搜尋
確定