【注意衣物潔淨 提防夏季疫情】
炎炎夏日疫情嚴峻,喺呢段期間出門,衣物上除咗汗水,仲有機會帶返好多細菌病毒等回家,所以更加要注意衣物潔淨。

✅穿著過嘅衣物應該每日清洗,尤其是外出過後;無法每日清洗的衣物如外套或名貴衣物,則最好放置在獨立的固定位置,避免污染其他衣物。

✅在使用洗衣機清洗衣物時,建議設定使用攝氏約50℃至60℃的較高水溫清洗衣物,可有效消減病毒活性。

✅衣物洗完後應盡快晾曬,最好使用乾衣機高溫烘乾。

而洗衫要洗得乾淨有效率,家中不少得必備一支SA8超濃縮洗衣液。佢採用BIOQUEST FORMULA潔淨科技,擁有超強嘅潔淨力,其溫和配方更通過皮膚醫學測試,唔會留下造成皮膚過敏的殘餘物質,使用安全放心。最重要嘅係佢適用於各類型洗衣機,在各種水溫下,均能發揮最佳潔淨效能。

#Amway #AmwayHome #SA8超濃縮洗衣液 #BioquestFormula #通過皮膚醫學測試 #溫和不致敏 #潔淨如新 #夏天高溫出汗必備 #勤洗衫 #高濃縮 #可生物分解 #環保又耐用


內容來源:


https://www.facebook.com/894294837314676/posts/3201092076634929/
我要分享文章
或複製以下連結進行分享
此功能僅為 直銷商使用
我要搜尋
確定